Förnya dina IKEA möbler

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

När man vill shoppa möbler är IKEA de vanligaste möblerna i svenska hem. Möblerna är billiga och passar in i de flesta hem. Dock är möbler från IKEA inte så unika och personliga eftersom de flesta väljer sin inredning därifrån, vilket inte är så konstigt då IKEA är ett av världens största inredningsföretag. Dina möbler från IKEA går dock att göra mer personliga.

Förnya med Bemz

Med hjälp av Bemz kan du förnya din soffa, säng, stolar och fåtöljer från IKEA. Företaget gör skräddarsydda överdrag till dina IKEA möbler för att få dessa mer personliga och livfulla. På deras hemsida kan du klicka på din IKEA-serie, till exempel Kivik, hitta din möbel och sedan kolla vilka olika slags tyger och färger du kan välja mellan. Det finns många olika tyger att välja bland, till exempel bomull och sammet. Det går även att beställa hem fem stycken gratis tygprover så du får se hur tygerna ser ut i verkligheten. På så sätt kan du lätt få en känsla för tygerna, så att du enklare kan välja vilken variant du vill ha. Välj flera olika tyger när du beställer hem så du kan jämföra.

Med Bemz tyger kan du skapa olika stilar som vintage eller modernt och oavsett om du bor stort eller litet så kan du ändå förnya dina möbler så dom passar in i ditt hem. Läs mer här om hur man kan inreda ett litet hem.

Att förnya sina möbler genom att bara byta tyg är nog det enklaste sättet att göra om därhemma. Tygerna är samtidigt hållbara och går att tvätta i maskin. När man har förnyat sina IKEA-möbler vill man såklart att det tydligt ska synas. Överväg därför bra belysning för att dina nya möbler ska se så bra ut som möjligt.

Förvandla dina tråkiga, gamla IKEA-möbler till något unikt och personligt som dina vänner verkligen kommer bli avundsjuka på! Kom samtidigt ihåg att skapa en stil som du själv tycker om.

Add Your Comment

nominal