Mobilförvaring – så inreder du för ett mobilfritt hem

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

Mobillåda, mobilskåp eller rentav mobildagis, den form av mobilförvaring som blir alltmer populär har flera namn.

Med tanke på hur mycket tid vi lägger ner på mobilerna snarare än att umgås med varandra är det kanske inte så märkligt att fler och fler önskar ett helt eller delvis mobilfritt hem.

Mobilförvaringen är ett sätt att närma sig önskan. I dag har den till och med blivit en möbel eller inredningsdetalj, allt från ett sirligt skåp till en dekorativ låda.

Avvara en särskild plats för mobilförvaring i hemmet

Det är inte längre lika förvånande eller störande när någon i sällskapet plockar upp mobilen. Inte ens vid middagsbjudningen. Ändå har det blivit populärt att man samlar samtligas mobiler på en särskild plats för mobilförvaring i hemmet.

När man visat sitt nya Iphone Pro 11 skal och de senaste händelserna i sociala medier kan man tack vare en så enkel förvaringsattiralj fokusera på öga-mot-öga-samtalet. Det bästa av båda världarna! Dessutom vet man ju var man snabbt hittar mobilen om man nu behöver den.

Förvara mobilen i en snygg skål, box eller påse

Du måste inte köpa dyra mobilskåp eller mobildagis för att få till en bra förvaring. Tvärtom kan du satsa på vanliga inredningsdetaljer såsom en snygg skål, box eller påse. Ett vackert föremål med det där lilla extra som du gärna låter stå framme i ett hörn även när du har gäster på besök.

Häng upp ett mobildagis på väggen

En liten träställning att ha på skrivbordet eller ett tygstycke med flera fack, ett mobildagis kan se väldigt olika ut. Just varianten där du hänger ett tygstycke med fack på väggen är en uppskattad variant.

Om du är duktig på att sy kan du ju fixa egen mobilförvaring genom att sy fack på en snygg tygbit, och antingen sy dit öljetter eller ett snöre att hänga upp förvaringen i.

Add Your Comment

nominal