Att inreda med personliga saker ger hemmet karaktär

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

Det är de personliga detaljerna som gör ett hem mysigt och gemytligt. Det finns heminredning i brett sortiment hos LaLiving om du är intresserad av att köpa lite nya inredningsdetaljer till ditt hem. Det finns allt från små gulliga saker i romantisk still till plädar och kuddfodral.

Trender sommaren 2021

Om du vill ha lite inspiration till ett somrigt hem kan du inspireras av sommarsäsongens inredningstrender. I sommar ska du satsa på en färgglad inredning, helst med sprakande pastelltoner. Pigga nyanser kommer göra dig mer alert och det ger också ditt hem ett intryck av lekfullhet, modernitet och en härlig fräschör. För att snabbt göra en förändring inför sommaren kan du byta ut kuddar, ljusstakar och bädda sängen i pastellfärger. Du kan också byta lampskärm på någon lampa till en mer färgglad sort. Det finns väldigt många olika vaser och ljusstakar i härliga färger som du kan köpa. Om du vill ha något större är en matta i pastellfärger under matbordet en stämningshöjare.

Inred med grafisk konst

Grafisk konst är också något som är trendigt just nu. Inred med abstrakta illustrationer och former, gärna mot en beige bakgrund. Det kan antingen vara en poster eller ett konstverk. Det går också utmärkt att ha grafiska tryck på kuddfodral. En beige bakgrundsfärg med abstrakta former i glada färger är perfekt för att få mer liv i ett rum. Hitta en bra balans mellan dina grafiska inslag i inredningen.

Blått och naturnära färger

Om du inte riktigt är tillfreds med starka färger kan du satsa på blåa toner. Blåa toner upplevs ofta väldigt harmoniska. Blått är också perfekt att matcha tillsammans med de jordnära nyanserna och naturnära material som också är supertrendigt nu. Om du har en sommarstuga som du ska fixa till är blått ett väldigt bra val. Jordnära nyanser kan du ha som bas på större möbler eller väggarna. Det är lätt att matcha med många andra färger. Välj en basfärg som du är nöjd med och sedan kan du byta ut textilier och detaljer efter säsong. Det är ett enkelt och billigt sätt att snabbt förändra din inredning. Växter och blommor är också enkla att variera efter årstid.

Add Your Comment

nominal